Kaksruusua - Ajankohtaista

Charlois la 8.9.2018 klo:19.00

La 8.9.2018 klo:19.00, liput 12€ (käteismaksu)

This Foolish Heart on argentiinalaista tangoa ja pohjoismaista kansanmusiikkia törmäyttävä konserttimuotoinen tarina pohjoisessa kasvaneen nuoren kaupungistumisesta, hektisyydestä ja kokemusten sulatusuunista. Musiikki on sävyltään erityistä ja yhtyeen kokoonpano uniikki, sillä Charlois tuo konserttiharpun tangon maailmaan.
Charlois on perustettu vuonna 2016 ja sen koti on kansainvälisessä Rotterdamissa. Kaikki Charloisin jäsenet ovat opiskelleet Codarts University of Artissa, Hollannissa, argentiinalaisen tangon linjalla ja vierailleet toki myös Buenos Airesissa. 
This Foolish Heart on intensiivinen uusia kokemuksen paikkoja luova musiikkielämys. Sen tarinassa savolainen pikkukaupunki ja Buenos Aires sulavat yhteen eurooppalaisen kaupunkikulttuurin uunissa. Maailma sykkii ja läähättää lisää vauhtia. Lähimetsä, uimalaituri ja hiihtolatu unohtuvat. Rakkaudesta tulee kertakäyttötavaraa. Tangon tulinen sielu kietoutuu pohjoisen luonteen rauhaisaan viileyteen ja tässä onkin teoksen varsinainen musiikillinen ydin. Vanhat argentiinalaiset tangot saavat uudet vaatteet, ennen kuulemattomat sovitukset. Kerronnassaan teos hyödyntää akustisen musiikin ja tekstin lisäksi myös animoitua valokuvaprojisointia.

 
Nea-Maria Korpelainen (viulu), Suomi

Julie Rokseth (harput), Norja

Andreas Rokseth (bandoneon), Norja

Alexander Vocking (kontrabasso), Hollanti

 Charlois-03.jpg

 

AjankohtaistaMa 13.8.

Maanantaina 13.8 palataan takaisin normaaliin aukioloaikoihin, eli olemme avoinna ma-pe klo: 10.30-14.30. Arkilounas klo: 10.30-14.00! Muina aikoina olemme sopimuksesta auki!


A\'la carte listamme o...

A'la carte listamme on uudistunut!  Lista


Sopimuslounas Kaks Ruu...

Ravintolamme tarjoaa paikallisille yrityksille mahdollisuuden sopimushintaiseen lounaaseen noutopöydästämme arkisin klo 10.30-14. Olipa yrityksenne pieni tai suuri, ja tarvitsette lounaspaikkaa...

Lounas

 Ma 20.8

Kesäkeitto l,g

Broilerileike
cordon bleau l

Lohilaatikko l,g

Persikkarahka l,g

 Ti 21.8

Tuorehernekeitto l,g

Porsaanleike &
korvasienikastike l

Maksakastike l,g

Ohukaiset & hillo l

 

 Ke 22.8

Graavilohikeitto l,g

Lasagne l

Kasviskääryleet &
puolukkahillo l,g

Suklaakiisseli l,g

 

 

 

 

 

 To 23.8

Pinaattikeitto l,g

Kukkoa viinissä l,g

Ryynimakkara l

Kääretorttu l

 

 Pe 24.8

Myskikurpitsakeitto l,g

Nyhtöpossu hampurilainen l

Katkarapu-kampela l

Vispipuuro l