Bombastico Italo-spektaakkeli

Joroisten Musiikkipäivät — Joroinen Music Festival 19.-28.7. 2019

Bombastico Italo-spektaakkeli

Torstaina 25. heinäkuuta 2019 klo 19.00 – 21.30 Ravintola Kaks Ruusua
 

Suomalais-italialaisia huippumuusikoita pursuava italo-orkesteri Bombastico kutsuu yleisönsä unohtumattomalle Alfa-Romeo -ajelulle, jonka soundtrackina soivat saapasmaan särmikkäimmät sävelmät.

Yhtyeen musiikissa saattaa kuulla häivähdyksiä italoiskelmästä, spaghetti-westerneistä ja Giorgio Moroderin discohiteistä nykypäivän soundimaailmoilla höystettynä. Bombasticon kyydissä jarrut hajoavat yleensä jo alkumatkasta, mutta lopulta lennämme sävelten siivin turvallisesti perille Napoliin.

Tapahtumapaikkana toimii upea Ravintola Kaks Ruusua. 23-tien varrella, satavuotiaassa miljöössä, Leijonanpääpuiston jatkeena sijaitseva Ravintola Kaks Ruusua toimii 1913 valmistuneessa rakennuksessa, joka on suojeltu ulkoapäin sekä sisältä pylväikön ja funkiskaaren osalta. Rakennus valmistui vuonna 1913 tehtaan ruokalaksi. Suunnittelijoina olivat veljekset Ivar ja Walter Thomen ja jo suunnittelupöydällä rakennus sai nimekseen Kansankeittiö. Nykyinen ravintola, Kaks Ruusua, tarjoaa maittavaa ruokaa asiakaslähtöisellä palvelulla. Upeat korkeat tilat, kristallikruunut, kauniit vanhat huonekalut ja esineet ihastuttavat ja kutsuvat viihtymään.

Konsertissa on väliaika ja tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Lipunmyynti alkaa pian osoitteessa lippu.fi ja lippuja myydään myös ovelta tapahtumapäivänä alkaen klo 18.00. Liput 25€

Laulaja ja mandolinisti Michelle Nopparelli rakastaa italialaista musiikkia kaikissa sen olomuodoissa. Nopparelli työskentelee Bombasticon lisäksi muusikkona ja näyttelijänä suomalaisen musiikkiteatterin parissa. Hänen on nähty näyttelevän muun muassa Mamma Mia -musikaalissa ja soittavan mandoliinia Savonlinnan Oopperajuhlien lavalla kuin myös Ismo Leikolan Muusikot -yhtyeessä. Nopparelli nauttii usein pasta puttanescaa ja Chiantin viinejä sekä hemmottelee itseään iltaisin Limoncellolla.

Luigi "Karva" Mario on heittänyt miljoonia kaikenkarvaisia keikkoja niin bassolla, laulaen kuin myös Italian Castelfidardon kaupungin hanureillakin. Luigin on nähty hämmentävän yleisöään sekä Pahat sudet että Luotetut Miehet -yhtyeissä. Musiikin lisäksi tämä Inkoon ihmissusi tekee myös lastenteatteria.

Bombasticon italialais-amerikkalainen vahvistus Harry Gentile paitsi soittaa kitaraa ja hoitaa englanninkieliset lauluosuudet myös paistaa valurautapannussaan fantastisen hyviä pihvejä rosmariini-valkosipuliöljymarinadilla. Itsekin monessa mausteisessa musiikkiliemessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan ammatikseen marinoitunut Gentile kertoo tulleensa omalla laulullaan euroviisukarsinnoissa toiseksi, säestäneensä kymmeniä eri artisteja ja tuottaneensa laboratoriossaan kymmenittäin erilaisia levyjä, tunnusmusiikkeja ja demoja.

Ricardo "Stracciatella" Muratti on varsinainen herkkusuu. Rytmikäs tiramisun ja pasta gorgozolan suurkuluttaja tarjoaa Bombasticon muusikkojen taustalle svengaavan antipasto-salaatin ja helisevät lautaset. Poskettomalla ruokahalulla varustettu Muratti vaikutti vuosia sittemmin jo eläköityneen Cheekin taustalla. Tänä päivänä hän levittää poolopaitamuodin ilosanomaa muun muassa Elastisen Kulkurit- ja Ismo Leikolan Muusikot-yhtyeissä.

Bombastico.jpg

AjankohtaistaOlemme suljettuna!

Olemme suljettuna: to 30.5 helatorstai- su 2.6! pe 21.6- su 30.6!


Andrea Carèn Mestarik...

Joroisten Musiikkipäivät — Joroinen Music Festival 19.-28.7. 2019 Andrea Carèn Mestarikurssin Päätöskonsertti Tiistaina 23. heinäkuuta 2019 klo 15.00 – 17.00 Ravintola Kaks R...


RuusuRootsRockFest

Varkaudessa tapahtuu:  Järjestyksessään toinen RuusuRootsRockFest, tunnetaan  myös nimellä "Symppisfestarit", jyrähtää käyntiin jälleen 15.6.2019 klo 15.00 Esiintyjät: Heikk...


Sopimuslounas Kaks Ruu...

Ravintolamme tarjoaa paikallisille yrityksille mahdollisuuden sopimushintaiseen lounaaseen noutopöydästämme arkisin klo 10.30-14. Olipa yrityksenne pieni tai suuri, ja tarvitsette lounaspaikkaa...

Lounas

 

MA 20.5.

Jauhelihakeitto L,G

Tomaatti mozzarella kalaa VL

Chili con carne M,G

Jälkiruoka

 

 

 

 

TI 21.5.

Metsäsienikeitto L,G

Broileri teriyaki M,G

Jauheliha-

chorizomureke L,G

Jälkiruoka

 

 

 

 

 

KE 22.5.

Porkkana-juustokeitto L,G

Kaalikääryleet,

puolukkahillo L,G

Lohipihvit,

kermaviilikastike L,G

Jälkiruoka

 

 

 

 

 

 

 

 

To 23.5.

Hernesosekeitto L,G

Kanawokki L,G

Karamellipossua L,G

Jälkiruoka

 

 

 

 

 

 

PE 24.5.

Lohikeitto L,G

Juustoinen uunilenkki L,G

Riistakäristys M,G

Jälkiruoka