Ravintolarakennus

 

juhlat-kuva.jpgRakennus valmistui vuonna 1913 tehtaan ruokalaksi. Suunnittelijoina olivat veljekset Ivar ja Walter Thomen ja jo suunnittelupöydällä rakennus sai nimekseen Kansankeittiö.

Ravintolan ruokasalissa oli aikoinaan 270 istumapaikkaa, nykyisin niitä on samassa tilassa noin 150. Sata vuotta sitten Kansankeittiöstä toimitettiin salin puolelle 1500 annosta päivässä. Tänä päivänä meillä on hyvä lounaspäivä, jos annoksia menee 150. Rakennus on suojeltu ulkoapäin sekä sisältä pylväikön ja funkiskaaren osalta - kiinteitä seiniä ei saa rakentaa. Onneksi! Vahvuutemme ja sisutuksellinen haasteemme ovat 4,25m huonekorkeus. Kokonaisuus on herättänyt paljon kiinnostusta ja olemme saaneet kiitosta onnistuneesta sisustussuunnittelustamme.

Joulukuussa 2007 Kahvila Ravintola Kaks Ruusua aloitti toimintansa - Kansankeittiö on näin ollen palautettu alkuperäiseen käyttöönsä: kansan huoltoa parhaimmillaan. Satavuotiaassa miljöössä, Leijonanpääpuiston jatkeena, upea ympäristö, maittava ruoka sekä asiakaslähtöinen palvelu. Tilamme tarjoavat upeat puitteet juhlien järjestämiseen. Salissamme on 150 paikkaa ja voimme yhdistää saliin Ruukki-kabinetin, joka on mitoitettu 50 henkilölle niin näin saamme järjestettyä tilat todella isolle porukalle.

Ravintola Kaks Ruusua on todella upea tila korkeine huoneineen ja kristallikruunuineen. Kauniit vanhat huonekalut, tavarat ja esineet ihastuttavat ja kutsuvat Teitä viihtymään! Järjestämme kaikenlaisia juhlia häistä, kastejuhlista muistotilaisuuksiin. Esim. isot, näyttävät pikkujoulut järjestyvät helposti, teemme yhteistyötä ohjelmatoimiston kanssa, joten voimme räätälöidä jokaiseen tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa. Vain mielikuvitus on rajana! Suurissa tiloissamme pystymme järjestämään myös konsertteja ja tanssiaisia. Tule paikan päälle tai sovi aika niin esittelemme paikat ja suunnitellaan yhdessä upea tilaisuus!  

Historia

 

Ravintola

Ravintola Kaks Ruusua sijaitsee Pohjois-Savossa Varkaudessa, aivan valtatie 23:n varressa.

Meille on helppo tulla, tuli sitten pohjoisesta tai etelästä. Erikokoiset ja monipuoliset tilamme sopivat niin isoihin kuin pieniin tilaisuuksiin ja pihapiirissämme on reilusti ilmaista pysäköintitilaa

Ammattitaitoinen keittiöhenkilökunta loihtii suussa sulavaa tarjottavaa monen makuun. Tarjoamme monipuolista lounasta noutopöydästä ma-pe 10.30- 14.00 ja saatavilla on myös a'la carte annoksia ennakkotilauksena. Voimme räätälöidä menun erikseen juuri Teille sopivaksi!

Ravintolamme ja sairaalan kahvila ovat saaneet Oiva-raportista täydet hymyt, pääset tarkastelemaan raportteja täältä.

 

Henkilökunta

Ammattitaitoinen henkilökunta toivottaa Teidät lämpimästi tervetulleeksi Ravintola Kaks Ruusuun.

Pieni, mutta sitäkin tiiviimpi porukka pyörittää Ravintola Kaks Ruusua. Tahtipuikkoja heiluttaa toimitusjohtaja Pekka Kinnunen.

 

 

 

 

 

Lounas

Ma 17.6

3 kalankeitto (lohi-sei-turska) L, G

Savukassler L, G

Kasvisgratiini L, G

Jälkiruoka & kahvi/ tee

 

 

 

 

Ti 18.6

Curry-kesäkurpitsakeitto L, G                                      

Kebab-salamikiusaus L, G

Naapuritilan kanaa &

sinihomejuustosås L, G

Jälkiruoka & kahvi/ tee

 

 

 

 

 

   

Ke 19.6

Koskenlaskijankeitto L, G

Kansan keittiön lihapullat L, G                      

Kauraiset silakkapihvit & remoulade L

Jälkiruoka & kahvi/ tee

 

 

 

                                         

To 20.6

Kesäkeitto L, G

Nyhtöpossu hampurilainen L

Valkosipuli broileria L, G

Jälkiruoka & kahvi/ tee

 

                                         

Pe 21.6

Hauskaa juhannusta!

Ruusun väki lomalla 21.6-30.6.2024